La Biblioteca Infantil celebra el Dia Internacional de la Música amb una divertida animació lectora

21 novembre 2023|Burjassot

Des de 22/11/2023 fins a 22/11/2023

Día de la música

L’equip de les Biblioteques Municipals continua oferint divertides activitats de foment de la lectura pensades per als més menuts, dins de la seua campanya d’animació lectora. I dins de la programació del novembre, el pròxim dia 22 commemoraran el Dia Internacional de la Música amb una nova acció dinamitzadora.

A les 18.00 hores començarà l’activitat a la Biblioteca Infantil en la qual després d’introduir la història del Dia Internacional de la Música, que se celebra en honor a Santa Cecilia, patrona de la música i dels músics en una tradició que es remunta al segle XVII, es proposarà als participants explorar els sons d’objectes quotidians per a descobrir que la música pot estar a tot arreu.

Cada xiquet o xiqueta participant triarà un objecte que produeix un so propi, un ritme característic, i amb el qual participaran durant l’activitat. A continuació, s’anirà llegint el llibre ‘Fuerte, suave, murmurado’, de Romana Romanyshyn i Andry Lesiv, en el qual s’intercalen dades curioses sobre el so i el silenci, els instruments musicals, la música de la naturalesa o d’una casa…

Pas a pas, s’anirà posant atenció en els sorolls i sons que envoltaran als participants i es mostrarà també com una biblioteca, malgrat el seu silenci i calma, pot tindre el seu particular so.