La Biblioteca Infantil comença 2016 amb una àmplia programació d’activitats gratuïtes d’animació lectora

11 gener 2016|Burjassot

La Biblioteca Infantil de Burjassot no perd ni un sol minut del nou any per oferir nous tallers i activitats d’animació lectora perquè els seus xicotets i joves usuaris puguen gaudir d’aquest espai municipal d’una manera dinàmica i molt divertida.

Així, la primera de les activitats gratuïtes programades tindrà lloc el dijous 14 de gener a les 18 hores i estarà protagonitzada pels alumnes de l’Escola d’Animadors i Monitors de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, ja que posaran en escena el contacontes, “El baúl de las mil historias”, un conte sobre la integració a través del qual no solament fomentaran l’hàbit lector dels participants sinó que també despertaran la seua imaginació i fantasia. Serà en la Biblioteca Infantil.

El dimecres 20 de gener, de mans de les tècniques de la Biblioteca Infantil, arribarà la segona de les activitats del mes, en la qual es té com a objectiu formar als usuaris d’aquest espai municipal. “Estem atrapats” és el nom de l’activitat que, també a les 18 hores, de manera lúdica i mitjançant el joc, mostrarà als usuaris de la biblioteca com està distribuïda i classificada i l’important que és que els llibres estiguen ben ordenats.

El públic adult serà el destinatari de l’activitat programada per al divendres 22 de desembre, a càrrec d’Antonio García Giménez que, a les 19.30 hores en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura oferirà el recital de poesia amb intervencions musicals, “En sintonia”. Los pétalos de margarita és l’última de les activitats d’animació lectora del mes en la qual novament es posarà l’accent en l’organització de la biblioteca i la classificació decimal dels fons de matèria.

Al gener els centres educatius del municipi continuaran realitzant les seues visites culturals a la Biblioteca Infantil. En aquest mes, 36 alumnes del CEIP Fernando de los Ríos de 2n de primària, coneixeran per primera vegada la biblioteca i tot el que es fa en ella.

Un mes ple d’activitats, totes elles gratuïtes, en les quals es tindrà l’oportunitat de conéixer una mica més aquest servei municipal en el qual gaudeixen i aprenen els més xicotets de Burjassot.