La Biblioteca Infantil comença les seues activitats d’animació lectora el 14 de setembre

2 agost 2016|Burjassot

L’equip de Biblioteques de la Casa de Cultura de Burjassot ja ho té tot preparat perquè, després de la volta de les vacances d’estiu, els més xicotets de la casa i usuaris de la Biblioteca infantil, seguisquen gaudint de divertides vesprades gratuïtes d’animació lectora.

Activitats que començaran en el mes de setembre, concretament el dia 14, i que, en aquest mes, estaran dedicades a la celebració del Dia de la Pau i el canvi d’estació, de l’estiu a la tardor.

Així, la primera de les activitats, tal com s’ha assenyalat, el 14 de setembre, recordarà als xicotets participants algunes de les normes i de les coses més importants que se succeeixen en la Biblioteca Infantil. I quina manera més divertida de fer-ho que jugant després de la pista. La tècnic de la biblioteca reunirà als participants i, després de recordar-los breument les normes d’aquest espai municipal, els repartirà una targeta amb un color a partir de la qual s’iniciarà una divertida cerca. Serà a partir de les 18 hores i està recomanada per a xiquets a partir de 6 anys.

Una setmana més tard, el 21 de setembre, la Biblioteca Infantil celebrarà el Dia Internacional de la Pau, amb una nova vesprada d’animació lectora en la qual, a partir de del conte Osos de granja, es treballaran valors com el respecte, la solidaritat, la tolerància i la por al diferent. A través de la lectura es farà comprendre als xiquets que, en moltes ocasions, es jutja sense saber allò que ens resulta estrany per por. Serà també a les 18 hores.

Finalment, el 27 de setembre la Biblioteca Infantil informarà als seus usuaris que La Tardor ja va arribar!, amb un divertit taller que començarà amb la lectura del conte El otoño, de Jordi Vigué. Un divertit conte infantil dirigit als xiquets en el qual es reflecteixen les característiques i particularitats de la tardor tals com el canvi en la temperatura, els seus fruits típics, la diferent forma de vestir…

A totes aquestes activitats s’unirà, a meitat de setembre, l’inici del programa de Burjassot Ràdio, Los peques en la radio que, una temporada més, tots els dimarts de 18 a 18:30 hores donarà veu als usuaris de la Biblioteca Infantil que tindran l’oportunitat de conèixer aquest mitjà de comunicació municipal sent ells mateixos locutors per un dia.