La Biblioteca Infantil culmina les activitats del novembre amb el protagonisme de Saül Schkolnik

8 novembre 2016|Burjassot

La Biblioteca Infantil de Burjassot acabarà el mes de novembre amb una nova vesprada gratuïta d’animació lectora en la qual la lectura en veu alta, de la mà de Saül Schkolnik, i els Drets dels xiquets, seran els fils conductors de l’activitat.

El dijous 24 de novembre, la biblioteca obrirà les seues portes a les 18 hores a la lectura en veu alta d’un conte del citat autor per a, amb l’ajuda de tots els participants en l’activitat, identificar quin dret dels xiquets es veu identificat en aquest conte.

Una vegada identificat i comprés per les xiquetes i els xiquets, l’activitat continuarà amb el taller iniciat a primers de mes en el qual a través de dibuixos i de frases es coneixeran els Drets dels Xiquets, tancant així les activitats programades amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància.

Una vegada realitzats els dibuixos i les frases commemoratives de tan especial dia, es crearà un mural amb tots ells que es penjarà en la Biblioteca Infantil perquè tothom l’admire i, el més important, conega els drets dels xiquets.