La Biblioteca Infantil de Burjassot ensenya als xiquets què és la biodiversitat

15 maig 2017|Burjassot

Des de 17/05/2017 fins a 17/05/2017

Biodiversidad

 

Amb motiu de la celebració, el 22 de maig, del Dia Internacional de la Biodiversitat, les Biblioteques Municipals de Burjassot han preparat diferents activitats al llarg del mes perquè els seus usuaris coneguen, de manera fàcil i divertida què és la biodiversitat i la seua importància.

Centrada en aquest tema i de la mà de Joana Bou, la Biblioteca Infantil acollirà el dimecres 17 de maig a les 18 hores l’animació lectora gratuïta “Bio…què?”, a través de la qual es mostrarà als seus xicotets i joves usuaris, d’una manera simple i propera, què és la biodiversitat, en què afecta la seua pèrdua i quin és la seua importància amb l’objectiu que prenguen consciència de la importància de conservar els recursos naturals del planeta, respectant tots els tipus de vida.

A través de poesies i contes, els participants en l’activitat aprendran el que aporten els arbres i perquè és important que es cuiden i es respecten; la importància que tenen per als animals i tot el que aporten a l’entorn en el qual es troben. Una vegada finalitzada la primera part del taller, la segona comptarà amb la visita d’un amic molt especial, Lynxs, que de ben segur sorprèn a tots els presents.