La Biblioteca Infantil felicita a Julio Verne en el 190 aniversari del seu naixement

5 febrer 2018|Burjassot

Des de 08/02/2018 fins a 08/02/2018

Julio verne

Escriptor, poeta i dramaturg francés cèlebre per les seues novel·les d’aventures i per la seua profunda influència en el gènere literari de la ciència ficció. Aquest gran personatge va ser Julio Verne, un gran autor d’aventures que haguera complit enguany 190 anys ja que la seua data de naixement se situa el 8 de febrer de 1828. Una data molt especial que serà commemorada per les Biblioteques Municipals de Burjassot, les quals han programat una nova activitat d’animació lectora, gratuïta, per als xiquets de la casa. 

Així, els usuaris i usuàries de la Biblioteca Infantil felicitaran pel seu aniversari a Julio Verne en l’animació lectora que tindrà lloc el dijous 8 de febrer a les 18 hores en la pròpia biblioteca. En la mateixa, que arriba baix el títol “Feliç aniversari, Julio Verne!”, es coneixerà la biografia de Julio Verne i les seues obres més importants i conegudes a través d’una entrevista en la qual els xiquets i xiquetes participaran activament. A continuació, mitjançant un video conte, es coneixerà una de les història més destacades que va escriure, Viatge al centre de la terra.

Després, els participants podran crear el seu propi dibuix sobre Julio Verne i el seu món i penjar-ho en el suro de la biblioteca.