La Biblioteca Infantil ensenya als xiquets de la casa a conéixer els seus drets

8 novembre 2017|Burjassot

Des de 16/11/2017 fins a 16/11/2017

niños del mundo

La celebració del Dia Internacional dels Drets del Xiquet, el pròxim 20 de novembre, farà de fil conductor a una nova activitat gratuïta d’animació lectora a Burjassot. Una activitat en la qual, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot, vol que tots els xiquets coneguen els 10 drets fonamentals i el seu significat.

L’activitat, que serà el dijous 16 de novembre, a les 18 hores, en la Biblioteca Infantil, i que arriba amb el nom “No trobe els meus drets,” animarà als seus participants a asseure’s en la famosa catifa d’històries de la biblioteca per a visualitzar un vídeo-conte a partir del qual es desenvoluparà l’activitat. Després d’aquesta primera part s’obrirà un xicotet debat entre els participants per a recordar quins són els drets dels xiquets.

Una vegada finalitzat, es treballarà un dels drets fonamentals: el dret a tenir una família i una identitat, en el qual els participants crearan el seu propi arbre genealògic. Al seu torn, hi haurà dibuixos per a acolorir per als més xicotets participants.

Una activitat pensada per als més menuts de la casa i també per a les seues famílies, ja que és fonamental conéixer els Drets dels Xiquets i, entre tots, respectar-los i fer-los complir. I són els adults els qui tenen aqueixa gran labor, en benefici dels més menuts.