La Biblioteca Infantil enceta el 2024 amb una animació lectora sobre el seu funcionament

8 gener 2024|Burjassot

Des de 12/01/2024 fins a 12/01/2024

Biblioteca Infantil

Divendres que ve 12 de gener, la Biblioteca Infantil de Burjassot reprendrà les activitats d’animació lectora i de foment de la lectura. En la primera activitat de 2024, els menuts usuaris i usuàries coneixeran un poc millor el funcionament de la Biblioteca Infantil i quina és la manera de catalogar els llibres per a poder trobar-los de manera ràpida i senzilla.

Esta breu formació o entrenament que realitzen les tècniques de la biblioteca es fa, cada any, amb l’objectiu de facilitar, en tot moment, el préstec i la devolució dels llibres en este servei municipal.

Així, a les 18.00 hores, l’activitat consistirà en proposar als participants una sèrie de jocs, concursos i pistes per a que demostren que són els millors ajudants que una biblioteca pot desitjar. 

L’animació lectora tindrà de tot: un trivial col·laboratiu, preguntes de vertader o fals i un joc de pistes…fins i tot, tal vegada, apareix un llibre gegant molt especial. Us atreviu a entrenar-vos a la Biblioteca Infantil i aconseguir el vostre diploma d’ajudants?