La Biblioteca Municipal d’Adults passa per xapa i pintura

16 novembre 2021|Burjassot

Biblioteca Adultos

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cultura i Joventut que dirigeix Javier Naharros, començarà a la fi del mes de novembre una sèrie de treballs per al manteniment, renovació i millora de les instal·lacions, l’equipament i estructura de la Biblioteca Municipal d’Adults. Concretament, els treballs se centraran en la pintura de tota la instal·lació i en la renovació del cablejat elèctric.

Els treballs de pintura començaran dilluns que ve 29 de novembre i està previst que finalitzen el 9 de desembre, aproximadament. Durant aquests dies, les sales de la Biblioteca d’Adults romandran tancades i, amb això, el propi servei de préstec i consulta de fons quedarà interromput temporalment. Quan es reprenga aquest servei, s’eliminarà automàticament la sanció dels préstecs de fons que hagen vençut durant aquest període, per ser causa aliena als usuaris i usuàries. Com que durant els dies que es prolonguen els treballs de pintura no es podrà fer ús de les sales que componen la Biblioteca, la central i la Sala Vicent Andrés Estellés, l’Equip de Biblioteques habilitarà espais situats en les instal·lacions de la Casa de Cultura, únicament per a estudi.

La primera estada a pintar serà la sala VAE i s’espera que per a l’1 de desembre quede finalitzada pel que a partir d’aqueix dia ja puga tornar a ser utilitzada per la ciutadania com a sala d’estudi, en el seu horari habitual, de 8:15h a 20:45h, mentre continuen els treballs de pintura a la sala central. A més, s’habilitarà una àmplia sala, també en la segona planta de la Casa de Cultura, com a sala d’estudi i en l’horari habitual de la Biblioteca.

Per part seua, la Biblioteca Infantil mantindrà el seu horari habitual, de 17h a 20h, de dilluns a divendres, així com la seua activitat. La regidoria de Cultura i Joventut i l’Equip de Biblioteques responsable demanen disculpes als usuaris i usuàries de la Biblioteca per les molèsties i inconvenients que suposaran aquests dies d’obres que, d’altra banda, redundaran en una instal·lació més confortable per al seu futur ús. Així mateix, informaran degudament de qualsevol canvi o ajust de dates que es puga realitzar durant la progressió dels treballs.