La Biblioteca Municipal proposa una cita a cegues amb un llibre, per Sant Valentí

13 febrer 2024|Burjassot

Des de 14/02/2024 fins a 16/02/2024

24-02-01_biblio_sanValentín_rrss_cst-03

L’amor és cec i pot aparéixer on una o un menys s’espera. Per què no en les prestatgeries d’una biblioteca? En la seua obstinació per impulsar l’amor per la lectura entre la ciutadania, la Biblioteca Municipal d’Adults proposa, de cara a la imminent celebració de Sant Valentí, una a cita a cegues amb un llibre.

Així, del 14 al 16 de febrer, els usuàries i usuaris que es passen per la Biblioteca tindran l’oportunitat de buscar entre les prestatgeries fins a donar amb un llibre embolicat, o amb varis. Serà llavors el moment llavors de descobrir si s’ha produït la fiblada de l’amor. Si la història amb la qual s’entropessen els sembla suggeridora. Si l’autor o autora que firma la història els motiva tant com per a emportar-se el llibre a casa i explotar la cita a cegues amb la lectura, al màxim.

Amb esta nova iniciativa, igual que amb altres com el Mercat mensual del Bescanvi de Llibres, les vesprades de presentacions literàries, el Club de Lectura o les vesprades d’animació lectora per als més menuts, l’Equip de Biblioteques Municipals continua impulsant el gust per la lectura com una de les vies d’oci més enriquidores.