La bóta de neteja ha recorregut tres vegades Burjassot i inicia una nova roda amb la reestructuració de sectors

3 febrer 2015|Burjassot

El passat 15 de setembre, tal com avançava l’alcalde de Burjassot, Rafa García, s’iniciava el nou sistema de neteja dels carrers de Burjassot amb l’objectiu d’eliminar les males olors i de millorar la neteja en els barris del municipi.

Des de l’inici del nou sistema, la bóta, acompanyada d’un treballador de FCC que porta també una mànega per llançar l’aigua a pressió, ha donat la volta al poble en tres ocasions, amb la qual cosa, els 23 sectors en els quals va quedar dividit Burjassot, atenent als seus carrers i barris, ha comptat amb la presència de la bóta d’una manera quotidiana per millorar la neteja de les zones.

Aquesta setmana, FCC iniciarà una nova volta al poble amb una reestructuració de sectors ja que, pensant a donar un millor i major servei i de qualitat als ciutadans de Burjassot, en realitzar les primeres neteges, s’ha comprovat que l’ampliació d’aquests sectors, ara 27, beneficiarà la neteja de les diferents zones. A més, l’inici de les neteges es farà des de la zona de Lauri Volpi, en baixada fins a la zona de l’Empalme per a, en ordre de sectors, anar retirant la brutícia d’una manera més efectiva.

Perquè els veïns dels diferents sectors sàpien que la bóta estarà en el seu sector, l’Ajuntament de Burjassot posarà notes informatives en les quals es marca el recorregut de la bóta i els carrers pels quals es realitzarà el treball de neteja. Des de FCC recorden també que, encara que ploga, el treball de neteja es continuarà realitzant en la zona marcada, ja que, a més, la pluja facilita aquesta neteja, ja que en banyar el carrer és més fàcil el treball de la mànega. En el cas que, per qüestions d’urgència o de necessitat, la bóta haja de desplaçar-se a un altre punt del municipi, des de FCC s’assenyala que les tasques de neteja en la zona prevista es realitzaran en la següent setmana d’actuació.

A més de la bóta, que recorre com s’ha assenyalat els diferents sectors en què s’ha dividit Burjassot, també està realitzant tasques de neteja, en aquest cas en els túnels per als vianants i en els parcs amb zones de joc, la hidro- netejadora, que ja ha passat pel Parc de les Palmeres, l’Almara, Plaça del Carraixet, les Oliveras o La Nativitat, entre uns altres. En aquest cas, també s’informarà als usuaris de les zones de la tasca que es durà a terme en el parc amb 48 hores d’antelació.

Finalment, i per reforçar encara més la neteja del municipi, la màquina agranadora passa a primera i a última hora del servei en els sectors afectats per deixar tot en perfectes condicions per al ciutadà.