La Brigada Municipal d’Obres es posa a la feina amb la neteja preventiva d’embornals

22 setembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals, que dirigeix Manuel Lozano, ha volgut anticipar-se i, sobretot ser previsor, en les labors de neteja, manteniment i conservació de la xarxa d’embornals que solquen els carrers de Burjassot. L’objectiu és deixar-los totalment nets de la brutícia que s’ha anat acumulant al llarg de l’any en el seu interior, de cara a prevenir problemes quan arriben les possibles pluges o tempestes típiques del final de l’estiu, així com de la tardor.

Els treballs de neteja i manteniment de la xarxa d’embornals s’estan realitzant, durant aquests dies de setembre, per part dels treballadors de la Brigada Municipal d’Obres que, a poc a poc, estan abastant la neteja de tots els embornals existents en els diferents barris del municipi. Així, les zones sobre les quals ja s’està actuant o s’actuarà en els pròxims dies són l’Avinguda Vicent Andrés Estellés i el Barri de Sant Joan, l’Avinguda Mare de Déu de la Cabeza, carrers Beniferri i Bernat i Baldoví, 1r de Maig i Teodoro Llorente, el Barri d’Escalante, carrers Baptista Riera i Guillem de Castro i adjacents, carrers Jorge Juan, Mariana Pineda i adjacents, Barri de Lauri Volpi i carrer Bétera, Maria Ros, Mestre Granados, carrer Mèxic i carrer Castelló, carrers València i Mariano Benlliure, arribant així al Barri de l’Empalme juntament amb els carrers Cardenal Cisneros i Terol.

Els embornals són les obertures amb reixeta existents en la calçada i en les vorades de les voreres i que serveixen per a conduir l’aigua, sobretot de pluja, a la xarxa de clavegueram corresponent. Netejar-los i extraure tota la brutícia que es va acumulant durant el pas del temps fa que, arribades les pluges, aquests embornals no queden emboçats i puguen realitzar bé la seua funció.