La Brigada Municipal d’Obres incorpora 34 nous treballadors del Pla d’Ocupació Conjunta

16 novembre 2015|Burjassot

Els 34 treballadors nous de la Brigada Municipal d’Obres de Burjassot, 24 peons i 10 oficials, ja s’han incorporat al seu treball dins de l’àrea de Serveis Municipals de l’Ajuntament, dirigida per Manuel Lozano.

Amb la incorporació del nou personal, des de la Brigada es va a avançar en la realització de diferents obres de millora que l’Ajuntament de Burjassot té pendents en el municipi.

Així, tal com mostren les imatges que acompanyen aquesta informació, ja han començat els treballs en la vorera i el solar del carrer Libertad Alcina, en la zona del barri d’Escalante, la remodelació dels banys de la fase II del Parc La Granja o el condicionament de les noves jardineres de l’aparcament de les Palmeres.

A més, s’estan realitzant xicotetes obres de millora en els col·legis, com l’enrajolat dels passadissos del Miguel Bordonau o la neteja del pati i les pistes. Així mateix, s’està procedint a la neteja d’embornals, el reg d’arbres i jardineres, junt amb la neteja dels carrers, realitzant també un estudi del mobiliari urbà per a procedir al seu canvi, en el cas que fóra necessari. Finalment, també s’han iniciat ja les tasques de condicionament de l’arxiu municipal.

El Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes està cofinançat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament de Burjassot.