La Brigada Municipal recull el material sanitari que la Generalitat està fent arribar als Ajuntaments

27 març 2020|Burjassot

Brigada municipal

Operaris de la Brigada Municipal d’Obres de Burjassot han acudit hui (27-03-2020), a recollir els lots de material sanitari que, des de la Generalitat Valenciana, s’estan començant a distribuir entre els Ajuntaments. La distribució es realitza des dels Serveis Socials de la Generalitat i material està destinat als departaments de Serveis Socials dels consistoris.

En el cas de Burjassot, s’han rebut, aproximadament, unes quaranta caixes de màscares i uns vint envasos grans i quaranta xicotets de gel hidroalcohòlic. Des de la Generalitat han avançat que es tracta d’un primer repartiment i que, a mesura que vaja arribant més material s’aniran realitzat nous enviaments.

Ara, des de l’equip de Serveis Socials de Burjassot, aquest material sanitari es distribuirà entre tots aquells professionals que es troben prestant algun tipus d’atenció presencial, ajuda a domicili, etc…

L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, ha mostrat el seu agraïment als Serveis Socials de la Generalitat, “en uns temps en els quals la col·laboració entre administracions és essencial per a cobrir les necessitats dels col·lectius més vulnerables com d’aquells que estan treballant en primera línia i molt exposats al contagi per a ajudar als altres. De manera que agraïm enormement aquest primer enviament d’aquest material tan necessari per a diferents equips de professionals”.