La burjassotera Caridad Ortiz presenta el seu llibre, ‘El Hijo del Rey’, a la Casa de Cultura

17 juny 2024|Burjassot

Des de 21/06/2024 fins a 21/06/2024

Divendres que ve 21 de juny, l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot tancarà les presentacions literàries d’este curs. Ho farà de la mà de l’autora burjassotera Caridad Ortiz que, a les 19.00 hores, presentarà el seu llibre, ‘El Hijo del Rey’, de l’editorial Seleer.

Caridad és una jove escriptora de literatura fantàstica que, amb tan sols 23 anys, actualment està finalitzant els seus estudis d’Enginyeria Química a la Universitat de València, on va descobrir la seua passió per l’escriptura i va deixar volar la seua imaginació. En esta etapa, ha nascut la seua primera obra, ‘El Hijo del Rey’.

Es tracta d’una obra que porta al lector, des del principi de la lectura, a plantejar-se diferents preguntes…si pogueres demanar absolutament qualsevol desig. Quin seria? Estaries disposat a pagar qualsevol preu per ell? La història del príncep Theo no pot ser més trist i fosca fins que troba a una xiqueta de la seua edat anomenada Aalis i es tornen inseparables quasi a l’instant. Es convertirà en un suport suficient per a ell o per contra es tornarà el motiu pel qual es corrompa i li faça demanar el desig que l’encadenarà per sempre al drac Piasa, el drac més temut de tots?

Totes eixos interrogants hauran de descobrir-los les lectores i els lectors d’esta genial novel·la.