La Cavalcada de l’Humor inicia l’activitat fallera del primer cap de setmana de març

27 febrer 2023|Burjassot

Des de 04/03/2023 fins a 05/03/2023

Fallas 2023 Cabalgata

Burjassot està immers en les Falles de 2023, cosa que farà que, el cap de setmana del 4 i 5 de març, els actes es multipliquen en el municipi.

El dissabte 4 de març, a partir de les 18.00 hores, la Cavalcada de l’Humor, protagonitzada per les tretze comissions falleres de Burjassot, recorrerà els carrers del poble amb la sàtira, la crítica i l’humor habitual. Els temes socials de major actualitat es veuran reflectits en les disfresses de les comissions que, una vegada arriben a la Plaça de l’Ajuntament, realitzaran la tradicional desfilada de comparses. Allí, tots els fallers i les falleres seran rebuts per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el president de l’Agrupació de Falles, José María Caballero.

A l’endemà, el diumenge 5 de març, a les 11.30 hores, la cita fallera tindrà lloc al Consistori, que albergarà un dels actes més solemnes del calendari faller com és el nomenament de l’alcalde com a Faller d’Honor i la signatura en el Llibre d’Honor del Consistori dels màxims representants de la festa fallera de 2023. Falleres Majors, Falleres Majors Infantils, Presidents Infantils, Presidents i Presidentes, deixaran la seua empremta en un matí festiu que continuarà amb la inauguració de l’Exposició del Ninot.

En aquest cas, la família fallera de Burjassot es desplaçarà a la Casa de Cultura, on tindrà lloc el tall de la cinta amb el qual s’inaugurarà l’Exposició del Ninot, la qual es podrà visitar fins al 14 de març, de dilluns a divendres, en horari de vesprada.