La campanya de matriculació del curs escolar 2023/2024 comença el dijous 20 d’abril

19 abril 2023|Burjassot

El dijous 20 d’abril comença la campanya de matriculació per al curs escolar 2023/2024, a la Comunitat Valenciana. La presentació de les sol·licituds d’admissió, que s’haurà d’efectuar telemàticament en Educació Infantil i Primària, haurà de realitzar-se del 20 al 28 d’abril.

Per a facilitar el procés a les famílies, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Manuela Carrero, ha editat un díptic informatiu que pot consultar-se en aquest ENLLAÇ:

El procediment pot realitzar-se PUNXANT ACÍ.

Tal com han assenyalat des de la Conselleria d’Educació, el procediment d’admissió és “especialment important” per a les famílies que matriculen als fills i les filles en Infantil de tres anys, a les aules gratuïtes de 2 anys dels col·legis públics i en guarderies de titularitat de la Generalitat de 0-3 anys.

El 14 de juny es procedirà a la publicació de les llistes definitives de l’alumnat admés en cada centre i s’iniciarà la formalització de les matrícules, telemàticament, del 14 al 30 de juny o, presencialment en el centre educatiu en el qual hagen sigut admesos del 22 de juny al 5 de juliol.

En el cas de l’admissió telemàtica en ESO i Batxillerat, serà del 4 al 12 de maig. En el cas de l’ESO, les llistes definitives d’alumnat admés es publicaran el 19 de juliol i aquest mateix dia començarà la matriculació en línia, que estarà oberta fins al dia 24 del mateix mes. Les famílies que opten per formalitzar la matrícula de manera presencial podran fer-ho del 20 al 25 de juliol.

Les llistes definitives d’alumnat admés en Batxillerat es publicaran el 24 de juliol i, des d’aqueix dia fins al 27 de juliol, es podrà formalitzar la matrícula de manera telemàtica i, si s’opta per fer la matrícula de manera presencial, cal acudir als centres educatius del 25 al 28 de juliol.