La campanya “Volem millorar, ajuda’ns” fa un pas més per a mantindre net Burjassot

24 setembre 2018|Burjassot

Cartel campaña limpieza cast ok

Primer van ser els fanals, amb l’objectiu de conscienciar a les veïnes i els veïns de Burjassot de la importància de la seua cura i de mantindre a les mascotes allunyades de les mateixes perquè els orins dels gossos no facen mal als elements metàl·lics que les componen. En segon lloc, amb imatges fresques i missatges clars, els contenidors del municipi ja llueixen missatges directes i de conscienciació ciutadana per a mantindre el municipi com a tots els ciutadans els agrada, net.

I, en aquests dies, l’Ajuntament de Burjassot ha fet un pas més, dins de la campanya “Volem millorar, ajuda’ns”. Ho ha fet amb l’inici del repartiment d’uns fullets informatius molt divertits i amb imatges actuals en els quals s’indica on cal depositar cadascun dels residus que es generen, l’obligatorietat de recollir els excrements dels animals, la ubicació dels pipicans i dels Gospark o la importància de respectar el mobiliari urbà.

Per a l’Ajuntament, la neteja del nostre municipi és fonamental, i per això continuem avançant en la conscienciació també dels nostres ciutadanes i ciutadans. Entre tots, col·laborant, es pot aconseguir l’objectiu d’aconseguir un municipi més net i més cívic, a més òbviament de tots els serveis amb els quals ja compta l’ajuntament de Burjassot. Aquesta campanya comptarà amb més elements per a ajudar la conscienciació, i s’aniran posant en pràctica en els pròxims mesos”, ha apuntat Rafa García, alcalde de Burjassot.

Així, el gos Burja, acompanyat del seu amo, fer un recorregut pels carrers de Burjassot i mostra la importància de respectar cadascun dels espais pels quals passa. D’una banda, l’obligatorietat de recollir els excrements, en aquest cas responsabilitat de l’amo, i depositar-los en la paperera o en el contenidor ja que els excrements poden transmetre malalties, generar focus de brutícia, males olors…igual que succeeix amb els orins. Per aquest motiu, no s’ha de deixar a l’animal orinar en fanals, papereres, cantonades…i s’ha de portar una botella desinfectant. Així mateix, recorda que les mascotes han de portar el seu collaret i corretja, portar-les lligades i sempre amb morrió.

Finalment, el fullet també conté la informació per a la recollida de trastos de la via pública, tant el telèfon gratuït al que cal cridar perquè els retiren, 900 921 922 com el correu electrònic de la Brigada Municipal d’Obres, brigada.obras@ayto-burjassot.es i la informació de l’Ecoparc de Paterna.

L’objectiu d’aquesta nova campanya és conscienciar als ciutadans i les ciutadanes de la importància de mantindre Burjassot net de qualsevol tipus de residu.