La cantant Ana Guerra tancarà les actuacions musicals de les festa de Burjassot el 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció

27 juliol 2022|Burjassot

Des de 15/08/2022 fins a 15/08/2022

Devoció, tradició i música es donaran la mà a Burjassot el pròxim 15 d’agost per a celebrar el dia de la Mare de Déu de l’Assumpció, festiu nacional i preludi del dia gran de les festes de Sant Roque.

El dia començarà a les 12.00 hores amb la Missa Major en honor a laMare de Déu a l’Església de Sant Miquel. Ja a la vesprada, sobre les 20.00 h serà el volteig de les campanes i es dispararan les 21 salves que anuncien la festivitat de Sant Roc. Després d’aquestes, donarà principi a la solemne processó en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, on les diferents Clavaries i les i els ciutadans que vulguen participar en aquesta, aniran acompanyats de la música de l’Agrupació Musical Los Silos.

A les 23.30 hores la devoció deixarà passe a la música en la veu d’Ana Guerra que, en la Plaça de l’Ajuntament i patrocinat per la Regidoria de Festes, oferirà un bonic concert per al gaudi de tots els presents.

La cantant i compositora canària es va donar a conéixer per la seua participació en el programa Operació Triomf 2017 i fins i tot va ser candidata per a representar a Espanya en el Festival d’Eurovisió 2018.

Temes com Tarde o temprano, Tik tak o Ni la hora sonaran en la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot per a delit de tots i totes les presents.