La cantautora Silvia Menéndez, resident a Burjassot, celebra el 27 aniversari amb un concert online amb benefici per a la SPAB

4 desembre 2020|Burjassot

Des de 08/12/2020 fins a 08/12/2020

Concierto Silvia Menéndez PROTECTORA

La cantautora Silvia Menéndez, asturiana i resident a Burjassot, després de publicar el seu primer EP “Primaveral” al setembre, ha decidit celebrar el seu 27 aniversari per tot lo alt. Serà a través d’una festa concert online que tindrà lloc el dimarts 8 de desembre a les 20h per Skype, perquè tothom puga assistir i bufar els ciris amb ella.

La solidaritat se Silvia i el seu amor pels animals ha fet que 1€ de cada aportació solidària que facen les persones que se sumen al concert en la xarxa, siga donat a la Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) per a ajudar així a tots els animals necessitats. Ella mateixa serà qui s’encarregue de comprar, amb tots els euros recaptats, menjar i articles necessaris per a la cura de tots els animals que la SPAB té al seu càrrec.

Les persones que desitgen “assistir” al concert seran les que decidisquen quant aportar per a la seua invitació. Estan disponibles en Eventbrite.

El nous disc de Silvia, “Primaveral”, està disponible en totes les plataformes digitals (Spotify, Apple, Amazon) així com a la venda en format físic a la tenda del seu web silviamenendez.es amb un regal inclòs molt especial.