La Casa de Cultura obri les seues portes al folklore de “El *Piló” dins de la “40 Campanya Retrobem la Nostra Música”

31 maig 2019|Burjassot

Des de 02/06/2019 fins a 02/06/2019

El Piló- Retrobem junio 2019

El diumenge 2 de juny, a partir de les 11.30 hores, la Sala d’actes de la Casa de Cultura de Burjassot s’omplirà de la tradició valenciana de la mà de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”, la qual farà d’amfitriona de la “40 Campanya Retrobem la Nostra Música”, de la Diputació de València.

En aquest matí festiu participaran l’Escola de dansa, el grup infantil de dansa, el grup de danses, la rondalla el grup de tabal i dolçaina i el grup de cant d’estil.

El matí començarà amb l’actuació de l’escola de tabal i dolçaina que interpretarà quatre peces musicals per a donar pas a l’escola de dansa que posarà sobre l’escenari el Bolero de Requena, Valencianes d’Alba i el Ball de quadre de Benigànim, aquest últim a tabal i dolçaina.

Després de l’escola de dansa, serà el torn del grup infantil que també ballarà diferents peces passant el testimoni al grup de danses que ballaran, entre altres peces, Dotze i U de Canals, Fandango del Tio Cardero d’Enguera o el Bolero Enric Ortega d’Alberic.

L’entrada és gratuïta i des de “El Piló” animen a les veïnes i els veïns de Burjassot al fet que es passen per la Casa de Cultura i gaudisquen d’un matí de folklore valencià.