La Casa de Cultura acull l’espectacle “La magia de la lectura” per a celebrar el Dia Internacional de les Biblioteques amb els centres educatius

23 octubre 2019|Burjassot

Des de 24/10/2019 fins a 24/10/2019

La magia de la lectura 2019

Aquest dijous, 24 d’octubre, se celebra el Dia Internacional de les Biblioteques, una data molt important per a l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot que, dins de les seues activitats gratuïtes d’animació lectora, han programat un nou esdeveniment per a commemorar tan destacada data.

En aquesta ocasió, l’activitat, que es desenvoluparà el propi dia 24 a la Casa de Cultura, es realitzarà amb la companyia de diferents centres educatius del municipi que han volgut que el seu alumnat conega també de primera mà el gran treball que realitzen les biblioteques. I, ho faran, gaudint de l’espectacle “La magia de la lectura”, de Luigi Ludos, el personatge màgic de Luis Granados Candelas. Un xou en el qual tota la màgia que succeeix, ix de capítols de llibres clàssics com Pinotxo o Alicia al País de les Meravelles, llibres infantils i novel·les molt conegudes per tots. Un espectacle didàctic amb molta màgia.

A aquesta cita, que tindrà un passe a les 9.45 i un altre a les 11.00 hores, acudiran els CEIP Fernando de los Ríos, Miguel Bordonau, Los Silos, Mare de Déu dels Desemparats i Sant Joan de Ribera i els Col·legis La Fontaine, La Natovitat i Joan XXIII.

El Dia Internacional de les Biblioteques és una iniciativa posada en marxa en 1997 per l’Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. La seua celebració anual té com a objectiu conscienciar al conjunt de la societat “de la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com un instrument de millora de la formació i la convivència humana“.

L’activitat, que compta amb el suport de la regidoria de Cultura, dirigida per Javier Naharros, s’emmarca dins de les activitats d’animació lectora de les Biblioteques Municipals.