La Casa de Cultura acull el lliurament dels Premis a l’Ús del Valencià en el comerç, l’esport i les falles

21 novembre 2023|Burjassot

Premis Ús del Valencià

En un acte dinamitzat per la genial Maria Juan, la Casa de Cultura de Burjassot ha acollit el lliurament dels Premis a l’Ús del Valencià” en el comerç, l’esport i les falles, atorgats des de la Regidoria de Promoció del Valencià, dirigida per Estefanía Ballesteros, a través d’Aviva Burjassot.

Els primers a recollir els seus guardons van ser els comerços de Burjassot: el cinqué premi va ser per a la Ferreteria del Mercat; el quart per a Sabateries Juan Ramón; el tercer per a Grup A Riure; el segon per a Romanssera Tapasseria i el primer per a Banys i Cuines Calandín.

En el cas dels premis a l’ús del valencià en l’esport, el tercer premi va ser el Club de Patinatge Artístic Rodaments; el segon per al Grup de Recreació Esportiva Burjapower i el primer per al Club de Gimnàstica Rítmica l’Almara.

Finalment, en els premis per a les falles es van entregar quatre diplomes a les comissions que han participat enguany però no han arribat a obtindre premi: Falla Espartero, Falla Mestre Lope, Falla Domingo Orozco i Falla Cristóbal Sorní. Les comissions premiades han sigut: en quart lloc, la Falla Mariano Benlliure; en tercer lloc, la Falla Plaça del Pouet; en segon lloc, la Falla Fermín Galán i en primer lloc, la Falla Pi i Margall.