La Casa de Cultura acull la VIII Fira de Projectes Empresarials del centre Joan XXIII

17 febrer 2020|Burjassot

Des de 28/02/2020 fins a 28/02/2020

Juan XXIII

El Departament d’Administració i Finances de l’Institut Joan XXIII de Burjassot, en col·laboració amb l’Àrea de Promoció Econòmica de CEMEF, dirigida per la regidora Rosa Coca, celebrarà divendres que ve 28 de febrer, a la Casa de Cultura i a partir de les 10.00 hores, la VIII Fira de Projectes Empresarials, en la qual l’alumnat de 2n d’Administració i Finances presentarà els seus projectes de creació d’empresa desenvolupats des del mòdul de simulació empresarial.

La Fira començarà, com s’ha indicat, a les 10.00 hores i comptarà amb la visita d’alumnes de la resta de cursos de Cicles Formatius, així com de quart d’ESO i Batxiller del centre educatiu, els quals podran conéixer de primera mà cadascun dels projectes, visitant els diferents estands habilitats per al cas. També assistiran els Tècnics de Promoció Econòmica de CEMEF, els quals seran part del jurat i oferiran als assistents una xarrada sobre cooperatives. A més dels tècnics de CEMEF, el jurat estarà també format per un comité d’experts en creació d’empreses.

La jornada conclourà amb el lliurament del premi al projecte guanyador, el qual està patrocinat per CEMEF, i també s’entregarà un detall, per la seua participació, a la resta de projectes participants.