La Casa de Cultura millora les seues instal·lacions i renova el seu mobiliari

4 juny 2021|Burjassot

Mejoras Casa Cultura

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, ha dut a terme diferents millores a la Casa de Cultura, inclosa la renovació de part del seu mobiliari en alguns dels serveis que acull. Aprofitant els mesos de pandèmia per a causar les mínimes molèsties als usuaris dels diferents serveis municipals que alberga l’edifici, el Consistori ha procedit a dur a terme aquestes millores.

A més de la reforma integral de la Biblioteca Infantil, que ha suposat la renovació de tot el mobiliari, la pintura de la instal·lació i a l’arranjament de xicotets desperfectes que s’havien detectat, s’ha dut a terme la pintura de l’Auditori, la Sala d’Exposicions i la segona planta de la Casa de Cultura.

En aquesta planta, també s’ha renovat el mobiliari del seu vestíbul i, en la primera, el de la sala d’audiovisuals. Està previst que, en les pròximes setmanes, es duga a terme la substitució de les persianes de l’edifici per estors.

Aquesta última millora se sumarà a les que, en els pròxims mesos, es continuaran realitzant en l’edifici, en el qual també s’estan realitzant de manera puntual tasques de manteniment i millores en l’equipament cultural.