La Casa de Cultura obri la matrícula del cursos 2021/2022, el 8 de setembre

29 juliol 2021|Burjassot

Després d’un curs en el qual no s’han pogut dur a terme, a causa de la pandèmia, els característics cursos de l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía ballesters, tornen a oferir-se per a tota la ciutadania.

La regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, ja ho té tot preparat perquè el pròxim 8 de setembre arranquen les matrícules dels cursos d’arts escèniques i música, idiomes, noves tecnologies i arts plàstiques que es desenvoluparan d’octubre de 2021 a juny de 2022.

La matrícula haurà de realitzar-se, preferentment de manera telemàtica  En el cas de no disposar de mitjans electrònics, la matrícula es podrà formalitzar, presencialment, a la Casa de Cultura sol·licitant Cita Prèvia en  o bé telefonant al 96 316 05 00, Extensió 1, o al 96 316 06 30 a partir del 30 d’agost. El fet de tindre cita prèvia no implica la reserva de plaça.

En l’àrea d’arts escèniques i música, aquest curs hi haurà tallers de guitarra i teatre per a totes les edats i d’iniciació a les sevillanes i al flamenc, a partir de 18 anys en tots dos casos. No faltaran aquest curs tampoc els tallers de l’àrea d’arts plàstiques on estan els de dibuix i pintura, per a xiquets i xiquetes de 6 a 13 anys i majors de 13 anys; el de fotografia digital, el de creació de projectes fotogràfics o el d’aplicació de la imatge digital en l’edició de vídeo i curtmetratges. Finalment, també hi haurà un curs d’adaptació de la fotografia digital a les APP i NNTT.

En el cas de l’àrea d’idiomes, s’ofereixen cursos d’anglés en diferents nivells i edats, per als quals és necessari realitzar prova de nivell, i també de valencià en nivells C1 i C2. Finalment, des de l’àrea de noves tecnologies, es podran realitzar les matrícules per a informàtica de xiquets, que és curs anual, o bé de diferents monogràfics la duració dels quals varia en funció del curs triat. Els monogràfics són d’informàtica i internet per a majors, a partir de 55 anys; internet avançada o inicial, el relacionat amb l’administració electrònica per a dominar l’ús de la firma digital i el relacionat amb Windows 10 i el maneig del núvol des de dispositius mòbils.

Cadascun dels cursos i monogràfics tenen diferents preus que es poden consultar-se en l’àrea de Cultura i en el fullet que l’Ajuntament ha editat i que també està allotjat en la web municipal.

FULLET TALLERS

Està previst que el curs comence el 13 d’octubre i finalitze el 10 de juny de 2022, sempre que la situació sanitària ho permeta. Tots els cursos tindran lloc a la Casa de Cultura.