La Casa de Cultura obri les seues sales d’exposicions als alumnes del Centre de Formació Les Sitges

27 maig 2015|Burjassot

foto-web-talleres.jpg

El curs 2014/15 del Centre de Formació Les Sitges de Burjassot arriba al seu final i quina millor manera de fer-ho, des de l’àrea d’art i d’oci, que mostrant allò que els seus alumnes han aprés al llarg d’aquests mesos. Les sales d’exposicions de la Casa de Cultura s’obriran a l’art i a la creació de les persones que han format part dels tallers de la citada àrea.

Així, acompanyats dels seus professors, els alumnes de Terrisseria, Ceràmica i Dibuix i Pintura, exposaran les seues millors peces, treballades amb molt afany, en la Sala A de la Casa de Cultura des de l’1 de juny a les 19 hores, moment de la inauguració de la mostra. Per la seua banda, els alumnes de fotografia faran el propi, en aquest cas en la Cafeteria Les Arts, mostrant la bellesa de les imatges que han captat amb els seus objectius. La mostra dels cursos podrà visitar-se fins al 12 de juny en horari de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores.

Totes aquelles persones que així ho desitgen podran visitar l’exposició en la qual podran comprovar tot allò que s’aprén en els cursos i fins i tot animar-se a preguntar als artistes que exposen quines tècniques han usat en les seues creacions i, perquè no, animar-se també a formar part del nou curs del Centre de Formació Les Sitges.