La Casa de Cultura torna a obrir les seues portes a la lluita contra el càncer

25 octubre 2016|Burjassot

Si fa poques setmanes les portes de la Casa de Cultura s’obrien al teatre solidari, de la mà de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia, ara el protagonisme serà per a la música, en una nova vetlada solidària que tindrà el seu punt de trobada en el mateix espai municipal.

Novament la solidaritat i la cultura es donaran cita en la Casa de Cultura el divendres 4 de novembre en un nou esdeveniment 100% solidari per la lluita contra el càncer en el qual es comptarà amb la col·laboració del Cor Ciutat de Burjassot i del Cor Juvenil Ciutat de Burjassot, formacions dirigides per Cristian Cavero.

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot ha organitzat aquest concert coral que, a partir de les 22 hores, omplirà de les millors veus el Saló d’Actes del citat espai municipal. L’entrada/donatiu per a gaudir d’aquesta vetlada és de tan sols 5€ i pot adquirir-se el mateix dia de l’esdeveniment o bé en tres comerços del municipi: De Mel Moda Infantil Burjassot i Didal Complementos, tots dos comerços situats en la Carretera de Llíria, o bé en La Mercería, en l’Avinguda d’Ausiàs March.