La clàssica “Cazafantasmas” i l’espanyola “Hasta que la boda nos separe” arriben a la Terrassa d’Estiu

3 juliol 2020|Burjassot

Des de 08/07/2020 fins a 12/07/2020

cazafantasmas1984

La Terrassa d’Estiu de Burjassot segueix endavant amb la seua programació de cinema a l’aire lliure, a l’Auditori de la Casa de la Cultura i amb servei de cafeteria. Ja han passat dues setmanes des de la seua obertura amb les projeccions de “Los señores de la mafia” i de “Onward” i ara, la pròxima setmana, la Terrassa d’Estiu amplia la seua programació a dues pel·lícules. Així, els dies 8 i 9 de juliol, els amants de la ciència-ficció viatjaran en el temps fins als anys 80 per a tornar a gaudir d’un clàssic: “Cazafantasmas”, mentre que del 10 al 12 de juliol, l’actualitat del panorama cinematogràfic made in Spain s’imposarà amb “Hasta que la boda nos separe”.

‘Cazafantasmas’(‘Ghostbusters’, 1984) va ser un dels majors èxits del cinema dels 80 i, amb el pas del temps, bé se li pot atribuir l’etiqueta de clàssic. Produïda i dirigida per Ivan Reitman, compta entre els seus protagonistes amb uns joveníssims Bill Murray i Sigourney Weaver, a més de Dan Aykroyd, Harold Ramis i Rick Moranis, que completen el repartiment, entre altres actors. La pel·lícula va suposar una autèntica bomba a les sales i es va registrar com la comèdia més taquillera de la dècada.

Catalogada per a tots els públics, la cinta presenta a tres parapsicòlegs, expulsats de la Universitat de Columbia per les seues pràctiques poc ortodoxes. Ells estan convençuts que els fantasmes existeixen, de manera que decideixen crear una empresa anomenada «Los Cazafantasmas» per a desfer-se d’aqueixos molestos éssers. Quan deixen de rebre ajudes econòmiques de la universitat, aqueixa empresa es convertirà en el seu únic ofici. A poc a poc, es faran un buit a Nova York, desfent-se dels desagradables ectoplasmes i guanyant cada vegada més i més fama, sense saber que a poc a poc s’acosten al cas més perillós que han vist en les seues vides, quan un dimoni tremendament poderós es proposa arrasar la ciutat. Ara, a la Terrassa d’Estiu de Burjassot, els espectadors i espectadores nostàlgics de cinema ochenter i també els que la descobrisquen per primera vegada, tenen “Cazafantasmas” a la seua disposició, en dues projeccions, el 8 i el 9 de juliol, a les 22:30h.

I amb l’arribada del cap de setmana, del 10 al 12 de juliol, també a les 22:30h, aterrarà en la pantalla de l’Auditori una comèdia divertida i fresca, sense complicacions: “Hasta que la boda nos separe”. Es tracta d’una pel·lícula de Dani de la Orden, protagonitzada per Belén Cuesta, Álex García i Silvia Alonso. No recomanada per a menors de 16 anys, la cinta presenta a Marina, una dona en els trenta que es guanya la vida organitzant bodes. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d’una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un affaire més per a ella i un moment de feblesa per a ell. Perquè ell té núvia: Alexia, una jove perfecta i amiga d’infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament. Clar que els plans de bodes plantejaran infinits problemes que amenacen amb destruir la seua relació.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit.

Al mateix Auditori es troba la Cafeteria Casa Cultura, que ofereix servei de sopars a més de gelats, refrescs i altres apertitius dels que gaudir mentre es veu la pel·lícula. 

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social de 1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reproduirà tals recomanacions.