La Clavaria de la Mare de Déu de la Cabeça viu un intens cap de setmana programant diferents actes

19 setembre 2019|Burjassot

Des de 20/09/2019 fins a 21/09/2019

Virgen de la Cabeza- Cena anual 2019

Aquest cap de setmana serà molt intens per a les joves que conformen la Clavaria de la Mare de Déu de la Cabeça 2019 de Burjassot i que, dilluns que ve 30 de setembre, viuran el seu dia gran per a honrar a la patrona del municipi.

Abans de tan esperat dia, aquest cap de setmana, la Clavaria ha organitzat dues activitats festives en les quals esperen comptar amb la participació de tot el municipi i, també, de la resta de Clavaries de Burjassot.

D’una banda, el divendres 20 de setembre han organitzat una macrodiscomòbil en l’aparcament de les Palmeres amb la idea d’acomiadar l’estiu al so dels ritmes més actuals i de les cançons de sempre. La discomòbil començarà a les 23 hores.

Només un dia més tard, l’antic Mercat Municipal serà l’escenari del sopar que han organitzat per a unir a les Clavaries i a tots els veïns i veïnes que vulguen passar una estona d’allò més agradable departint en aquest espai municipal. El sopar, en aquest cas, tindrà lloc després de la novena, sobre les 21.30 hores i és necessari tindre el tiquet del mateix. 

Des de la Clavaria s’informa les persones que desitgen assistir al sopar que encara poden contactar amb les clavarieses, personalment o a través de les seues xarxes socials, per a fer la reserva del sopar, mentre que els tiquets es podran abonar el mateix dissabte, en l’antic mercat