La Comissaria de Policia Nacional de Burjassot-Godella torna a posar en marxa la seua campanya de recollida de joguets

16 octubre 2023|Burjassot

Campaña CNP

El pròxim Nadal serà, novament, molt especial per a les xiquetes i els xiquets de Burjassot. La comissaria de la Policia Nacional de Burjassot-Godella ha posat en marxa, un any més, la campanya de recollida de joguets “Il·lusió blava”, per a intentar que tots els més menuts tinguen un detall en l’època més especial de l’any.

Després de l’èxit de la campanya de l’any passat, la comissaria han tornat a apostar per aquesta campanya solidària que estarà en marxa fins al divendres 1 de desembre. Totes aquelles persones que vulguen col·laborar, han de portar joguets en bon estat a la comissaria, situada en el carrer Joan Peset, 2 de Burjassot, en horari 09.00 a 14.00 hores. 

Des de la comissaria són conscients que per a moltes famílies suposa un gran esforç que el Pare Noel o els Reis Mags arriben amb les peticions dels més menuts i, amb esta gran ajuda que esperen obtindre de la ciutadania, estan segurs que la il·lusió no es perdrà en cap llar.

És molt important, com s’ha assenyalat, que els joguets donats estiguen en bon estat perquè les xiquetes i els xiquets que els reben puguen gaudir-los.