La companyia Circ Bover transmet l’elegància i la tècnica de les arts circenses amb l’espectacle gratuït Vincles, en la Plaça de l’Ajuntament

18 setembre 2017|Burjassot

Des de 24/09/2017 fins a 24/09/2017

Vincles

La màgia del circ, la seua elegància, la tècnica de les arts circenses…tot presentat al públic d’una manera diferent i sense precedents. Açò és el que oferirà al públic congregat en la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot la companyia Circ Bover amb el seu espectacle Vincles. Una representació que, totalment gratuïta, tindrà lloc el diumenge 24 de setembre a les 12 hores.

Vincles és una producció especial de la companyia amb motiu de la celebració del seu desé aniversari. A través d’un senzill element, com són les canyes de bambú, construeixen un espectacle amb l’objectiu de transmetre l’elegància i la tècnica de les arts circenses, a través d’un muntatge diferent i sense precedents, innovador però, alhora, fidel a les característiques essencials de la companyia.

Tal com assenyalen des de la companyia “els elements escènics primaris es transformen, al costat de les emocions, i entre elles sorgeixen diferents nombres de circ contemporani. Es mostra que, partint de l’essencial, elements senzills, s’arriba a la sofisticació i a la qualitat artística i tècnica extrema”.