La regidoria d’Educació celebra el Dia Nacional de la Nutrició facilitant material útil als centres educatius

27 maig 2020|Burjassot

Día de la Nutrición- cereales 2020

Seguint amb les activitats del programa d’educació alimentària que l’Ajuntament de Burjassot duu a terme en els centres educatius, a través de la regidoria d’Educació i de la tècnica municipal de Nutrició, dijous que ve 28 de maig es commemorarà el Dia Nacional de la Nutrició.

Com que en 2020, la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD) celebra el dia dedicant la jornada a la importància dels cereals en l’alimentació, la nutricionista municipal ha fet arribar als docents dels centres educatius material amb informació útil sobre els beneficis d’incloure els cereals en l’alimentació infantil i juvenil. La idea és que, aprofitant la celebració d’aquesta jornada, els professors compartisquen aquesta informació amb alumnat i família, a través de les classes virtuals, els llocs web o les xarxes socials de cada col·legi o institut de Burjassot.

Els cereals han sigut i són la base de l’alimentació del nostre entorn ja que aporten energia de fàcil assimilació per a l’organisme. Els cereals integrals o de gra sencer són més rics en nutrients i aporten fibra insoluble, àcids grassos essencials, vitamines i minerals, constituint un pilar fonamental en la base de la dieta mediterrània saludable.