La Regidoria d’Educació presenta la Gira per la Infància a la comunitat educativa i a les entitats socials de Burjassot

2 octubre 2017|Burjassot

Des de 02/10/2017 fins a 02/10/2017

Gira por la Infancia Burjassot

 

Dilluns que ve 2 d’octubre serà un dia molt especial per a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa, ja que presentarà als centres educatius i a les entitats del municipi la Gira per la Infància i en el Ple Infantil, i els convidarà a participar.

La Regidoria es reunirà el dilluns a les 10:30 hores en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado amb els responsables dels centres educatius i, ja a la vesprada, a les 17:30 hores, la reunió serà amb les Ampas, Scouts, Falles, Esplai Les Sitges, associacions de veïns…en definitiva, amb el teixit associatiu de Burjassot, part també important en tots dos projectes. En aquest cas, la reunió serà en la Casa de Cultura.

La Gira per la Infància, de la qual Burjassot és ciutat representant a la Comunitat Valenciana després d’obtenir, el passat mes de juliol, el distintiu que així l’acredita com a Ciutat Ambaixadora de la Infància 2017, és un projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància i per a açò comptarà amb una expedició de més de 200 participants de diferents països, que compartiran les seues inquietuds i experiències en programes de participació infantil en diversos llocs del món.

La Gira per la Infància farà parada en l’ambaixada de Burjassot el pròxim 20 d’octubre, amb un ampli programa d’activitats que implicaran a tots els agents socials de la localitat tenint com a denominador comú el treball col·lectiu per reconéixer el dret dels xiquets i les xiquetes a la participació activa en la societat.

L’entrada de Burjassot en el projecte de la Gira per la Infància és un pas més dins del Pla Burjassot, Ciutat Educadora, que està impulsat des de la Regidoria d’Educació.

Més informació en http://www.cipinfancia.org/gira.