La Conselleria d’Educació anuncia que l’admissió escolar per a infantil i primària serà del 8 al 16 de juny de manera telemàtica

8 maig 2020|Burjassot

Admisión escolar

El període d’admissió d’alumnat per al pròxim curs escolar 2020/2021 serà del 8 al 16 de juny en la Comunitat Valenciana, per a Infantil i Primària. Una admissió que es realitzarà de manera telemàtica, a causa de la situació generada per la Covid-19, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de gent en els centres educatius.

El tràmit d’escolarització és obligatori per a l’alumnat que accedeix per primera vegada al sistema educatiu, que és el cas dels xiquets i les xiquetes nascudes en 2018, per a les aules de 2 anys, i els nascuts en 2017, que entrarien en el segon cicle d’Infantil.

Ja s’ha publicat en la web de la Conselleria d’Educació, la normativa que regirà enguany, segons el Decret llei 2/2020, de 3 d’abril, de mesures urgents, en l’àmbit de l’educació, de la Cultura i de l’Esport, per a pal·liar els efectes de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19. En el mateix enllaç es pot consultar també el calendari de matrícula per al curs 2020-2021.

Així ho ha anunciat el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, qui també va informar que, en el cas que siga necessari, els municipis comptaran amb punts físics als quals podran acudir les famílies que no tenen accés a suports informàtics o a Internet.

Els estudiants d’ESO, Batxillerat i FP que vagen a canviar de centre al setembre, hauran de realitzar el tràmit del 17 al 25 de juny.

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, a través del Gabinet Psicopedagògic Municipal, s’està informant de manera puntual a les famílies i/o als centres escolars del municipi, a través de la web i dels canals municipals de comunicació, de les novetats que van sorgint en relació a aquest procés; un procés especial en aquest curs degut a la situació d’alerta sanitària que s’està vivint.

Així mateix, es recorda a les famílies que no disposen de certificat digital, necessari per a la realització de la matrícula de manera telemàtica, que des de CEMEF s’estan generant els mateixos. Per a obtindre-ho, és necessari sol·licitar cita prèvia, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores telefonant al 96 316 02 50 o bé enviant un correu electrònic a empresas4@cemef.com. Una vegada realitzat aquest primer pas, indispensable i obligatori, es donarà a la persona interessada tota la informació sobre el procediment a seguir i sobre la documentació que ha d’aportar per a obtindre el certificat.