L’entitat burjassotera ‘Lloc de Vida’ gaudeix d’una divertida vesprada de circ

26 desembre 2023|Burjassot

Lloc de Vida

L’entitat burjassotera Lloc de Vida – Buscant Alternatives ha celebrat el Nadal amb els seus menuts usuaris gaudint d’una vesprada de circ. Els xiquets i xiquetes de 1r i 2n de primària de l’associació van poder gaudir d’una divertidíssima vesprada en el Circ Wonderland, com a colofó final al primer trimestre del curs.

Entre les activitats programades per l’entitat per a celebrar les festes nadalenques, han destacat els berenars amb els grups de primària i secundària i un concurs de postals, en el qual els xiquets, xiquetes i adolescents han pogut mostrar la seua creativitat. Mentrestant, els xiquets i xiquetes més menuts van assistir a un espectacle de circ, on van gaudir de les actuacions musicals ambientades en contes infantils, es van sorprendre amb les peripècies dels trapezistes i es van divertir amb l’actuació dels pallassos.

Tot això va ser possible gràcies a la Cope i Càritas Diocesana de València, que, un any més, van mostrar el seu compromís amb la infància, fent lliurament de les entrades i de bosses de regals perquè els xiquets i xiquetes pogueren gaudir d’esta vesprada tan especial.