L’Escola d’Adults informa dels programes formatius que impartirà en el curs 2020/2021

30 juny 2020|Burjassot

Escuela de Adultos

L’Escola de Formació Bàsica de Persones Adultes (FBPA) de Burjassot, coordinada des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per la regidora Manuela Carrero, està informant la ciutadania sobre els programes formatius que impartirà en el curs 2020/2021. Des de l’Escola d’Adults s’està treballant en el procediment a seguir per a la formalització de la matrícula i, en unes setmanes, es donarà també tota la informació sobre aquest tema. Les matrícules tindran lloc el mes de setembre.

Per a poder accedir a qualsevol dels programes de formació de l’Escola d’Adults són requisits indispensables estar empadronat a Burjassot i tindre 18 anys complits l’any 2020. A més, per a realitzar la inscripció, s’haurà d’aportar una fotocòpia del DNI i una fotografia grandària carnet.

L’Escola d’Adults ofereix, dins dels seus programes formatius reglats, en primer cicle, programes d’alfabetització, neolectors i educació base, així com, en el segon cicle, que fa referència al Graduat en Educació Secundària, el primer i segon nivell.

A més, ofereix altres programes formatius per a alumnes en contracte de formació, de castellà per a immigrants, en el nivell elemental, cursos de valencià per a preparar les proves de la Junta Qualificadora, en aquest cas per als nivells A1, B1 i B2 (elemental) i C1 (mitjà), preparació per a l’accés Universitari de majors de 25 i 45 anys, la preparació per a l’accés a Cicles Formatius de Grau Superior i, també, un curs de repàs de valencià, nivells elemental i mitjà, que s’impartirà a l’octubre i novembre.

El telèfon de l’Escola, per a solucionar qualsevol dubte respecte als cursos, és el 96 363 81 11.