L’Escola d’Estiu 2021 arranca el 31 de maig amb la matrícula telemàtica

28 maig 2021|Burjassot

Escuela de Verano 2021 genérica

Ja està tot preparat perquè arranque una nova edició de l’Escola d’Estiu de Burjassot orientada a que els xiquets i les xiquetes del municipi tinguen l’oportunitat de gaudir de les seues vacances estivals d’una manera diferent i molt divertida.

El pròxim dilluns 31 de maig, l’àrea de Cultura i Joventut, dirigida per Estefanía Ballesteros, obrirà el termini per a per a inscriure’s a la seua Escola d’Estiu, que se celebrarà del 28 de juny al 30 de juliol. Enguany, igual que l’edició anterior, l’Escola d’Estiu es desenvoluparà en el CEIP Miguel Bordonau i té com a objectiu facilitar les famílies la conciliació laboral i familiar.

Les inscripcions podran realitzar-se, des de les 9.00 hores, en la CARPETA ELECTRÒNICA, on hi haurà un enllaç que portarà directament a la secció de la matrícula. En el cas de realitzar la matrícula de manera presencial, haurà de realitzar-se a la Casa de Cultura, sol·licitant CITA PRÈVIA i seleccionant l’assumpte JOVENTUT – MATRÍCULA ESCOLA D’ESTIU. En aquest cas, les matrícules s’obriran a partir del 7 de juny.

MÉS INFO

L’Escola d’Estiu, amb places limitades, està oberta a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys (nascuts entre 2004 i 2017) i es desenvoluparà amb les mesures higièniques i sanitàries més adequades, complint les directrius que marquen les autoritats sanitàries.

Quant als preus de l’Escola d’Estiu d’enguany, aquells xiquets i xiquetes que es matriculen per a tota l’Escola, del 28 de juny al 30 de juliol en horari regular, de 9.00 a 13.30 hores, les famílies hauran d’abonar 130€. En el cas de fer les matrícules per quinzenes, dues setmanes consecutives, el preu serà de 70€ i, per setmanes individuals, de 40€ per cadascuna d’elles.

En el cas dels serveis extraordinaris com l’Escola Matinera, amb entrada a les 08.00 hores o amb eixida a les 14.30 hores del migdia, caldrà afegir al cost de l’escola completa 30€ o 60€, depenent si s’agafa un o els dos horaris especials, respectivament; si la inscripció és quinzenal, 15€, només una de les opcions o 30€ si es trien totes dues i si és setmanal, 10€, un solo horari o 20€, en el cas dels dos.

Els preus tenen un descompte del 50% per a les famílies nombroses i un 100% per a famílies nombroses especials.