L’Escola d’Estiu Multiesport ‘Conciliem amb l’esport’ obri el procés d’inscripcions

25 maig 2023|Burjassot

Des de 06/06/2023 fins a 11/06/2023

Escuela de Verano Conciliem amb l'esport

L’Ajuntament de Burjassot ofereix a la ciutadania la segona edició de l’Escola d’Estiu multiesport ‘Conciliem amb l’esport’, que torna per a donar cobertura gratuïta a les necessitats de conciliació a famílies amb menors de 3 a 16 anys, en període no lectiu. L’Escola d’Estiu es desenvoluparà en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal i tindrà una duració de sis setmanes, des del 26 de juny fins al 4 d’agost, ambdós dies inclusivament. 

El termini d’inscripció gratuïta estarà obert des del 6 de juny a les 9 h fin a les 23.59 h de l’11 de juny i s’haurà de realitzar, telemàticament, a través de la Carpeta Electrònica. L’Ajuntament de Burjassot ha preparat una GUIA D’INSCRIPCIÓ que facilitarà el procés a les famílies. Es podrà realitzar per a la totalitat de l’Escola o per setmanes. En el cas que les sol·licituds superaren les places oferides (200 places) es baremarà atenent els criteris establits per l’equip tècnic municipal, encarregat del projecte.

Les famílies interessades hauran d’aportar, en el mateix procés d’inscripció, la següent documentació:

  • documentació que acredite que es tracta de famílies treballadores (certificat d’empresa o similar que acredite que els progenitors/tutors estan treballant actualment).
  • certificat o document que acredite que s’està en cerca activa d’ocupació.
  • Document que acredite estar cursant formació reglada.
  • documentació que acredite que es tracta de famílies monoparentals.

L’Escola d’Estiu multiesport assumirà una capacitat màxima de 200 xiquets, xiquetes i joves, els quals es dividiran en cinc trams d’edat per al desenvolupament de les activitats proposades (de 3 a 5 anys; de 6 a 9 anys; de 10 a 12 anys; de 13 a 16 anys i un grup de xiquets, xiquetes i joves amb necessitats educatives especials. L’horari general de l’Escola d’Estiu serà de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres, havent-hi també un horari ampliat, de 8 a 9 h i de 14 a 14.30 h.

Totes les activitats que es programen tindran com a eix transversal el foment tant de la igualtat d’oportunitat entre xiquetes i xiquets com de l’esport mixt en qualsevol cas, l’adquisició d’habilitats i destreses per a la pràctica de diferents activitats esportives, el foment de l’esport en general com a font d’hàbits saludables i socialització sana, del joc en equip i de la companyonia.

L’Escola d’Estiu multiesport ‘Conciliem amb l’Esport’ forma part del servei ‘Burjassot Concilia. Servei Socieducatiu Corresponsables’, finançat pel Pla Corresponsables procedent del Ministeri d’Igualtat i la Generalitat Valenciana.