La Falla Maria Ros-Sant Tomás celebra el seu III Concurs de Pintura Ràpida i la seua III Jornada Animalista

16 gener 2018|Burjassot

Des de 28/01/2018 fins a 28/01/2018

Actividades Maria Ros

Diumenge que ve 28 de gener la Falla María Ros-Santo Tomás de Burjassot viurà una jornada molt intensa ja que la comissió burjassotera ha escollit aqueix dia per a celebrar dos actes molt marcats en el seu calendari: el seu III Concurs de Pintura Ràpida i la seua III Jornada Animalista Ciutat de Burjassot.

Així, el III Concurs de Pintura Ràpida, que enguany té com a tema el Castell de Sant Joan de Ribera i el seu entorn, començarà a les 10 del matí i s’estendrà fins a les 14 hores. La dotació del primer premi serà de 300 euros, la del segon de 150 euros i la del tercer de 100 euros. A més, el jurat concedirà dos accésits de 50 euros cadascun. Els interessats poden apuntar-se en mifallamariaros@hotmail.es. La Falla es quedarà en propietat l’obra guardonada amb el primer premi.

El punt de trobada de la III Jornada Animalista Ciutat de Burjassot serà l’antic Mercat Municipal que, a partir de les 10:45 hores començarà a albergar les activitats preparades per a celebrar la jornada. L’inici de les mateixes, com s’ha assenyalat a les 10:45 hores, serà amb la desfilada d’animals en adopció per a, a les 11:45 hores, donar pas a una classe pràctica i a un col·loqui impartit per “El adiestrador canino”.

Una hora més tard, sobre les 12:45 hores, tindrà lloc el concurs-desfilada de mascotes en el qual es farà lliurament de tres premis finalitzant la jornada, a les 13:15 hores, amb una nova desfilada de mascotes en adopció i el lliurament final de premis.

En aquest cas, a més de la Falla María Ros, la jornada està organitzada per la Perruquería Canina “Ché què gos” i compta amb la col·laboració, com el concurs de pintura, de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.