La Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos presenta el seu projecte #TALCOM, solidari amb AVAPACE

25 juny 2018|Burjassot

Falla Mariano Benlliure proyecto talcom

El Casal de la Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos de Burjassot ha acollit la presentació del gran projecte solidari que la comissió desenvoluparà juntament amb l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) i que culminarà al març de 2019 amb la plantà del monument gran de la comissió que estarà dedicat íntegrament a AVAPACE.

Els components de la comissió van ser els encarregats de donar a conéixer la imatge del projecte, #TALCOM, cedint la paraula a Pepe Marquina, president d’AVAPACE, el qual va exposar la labor que realitza l’entitat per a millorar la qualitat de vida i orientar les fases del cicle vital de les persones amb paràlisi cerebral.

Va intervindre també en la presentació l’artista faller Raúl Martínez, d’Estudi Chuky, autor del cartell solidari i l’encarregat de realitzar el monument gran que es plantarà al març del pròxim any i que estarà dedicat a difondre i sensibilitzar sobre la paràlisi cerebral. Un monument que estarà adaptat i accessible per a les persones amb paràlisi cerebral.

Durant la presentació del projecte, que té com a objectius la difusió, sensibilització i recaptació de fons a favor d’AVAPACE, es van donar a conéixer algunes de les accions solidàries que es desenvoluparan al llarg de l’exercici 2018/2019 com, per exemple, la posada a la venda de polseres solidàries, la generació de punts d’informació en els actes que programe la Falla, la realització de convivències i xerrades informatives i l’organització de la I Sant Silvestre Solidària de Burjassot, que tindrà lloc el 23 de desembre d’enguany.

Tot això, com s’ha assenyalat, culminarà amb la plantà de la Falla gran de 2019, dedicada íntegrament a AVAPACE.

No van faltar a aquesta cita tan important per a la comissió l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero que van donar suport a la Falla i van destacar la importància de l’acció solidària que ha emprés en aquest curs 2018/2019.

Tota la informació sobre les accions que duu a terme la Falla poden consultar-se en el Facebook Falla Mariano Benlliure El Empalme i en el seu compte de Twitter. Així mateix, aquelles persones que així ho desitgen poden posar-se en contacte amb la comissió a través del mail fallaempalme@gmail.com.