La Falla Mariano Benlliure-Sèquia Tormos organitza la seua I Carrera virtual solidària en benefici d’Avapace

4 gener 2021|Burjassot

Carrera Empalme

La solidaritat estarà present novament a Burjassot en una prova esportiva; prova que, donada la situació sanitària, serà virtual. Es tracta de la I Carrera virtual solidària que organitza la Falla Mariano Benlliure-Sèquia Tormos de Burjassot i que agafa el relleu a la seua tradicional Sant Silvestre solidària en benefici de l’Associació Valenciana d’ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace).

La carrera, que es desenvoluparà del 22 al 31 de gener, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez. Les inscripcions poden fer-se ja efectives PUNXANT ACÍ.

Els runners que s’apunten a la carrera de 5 km, que serà novament solidària amb Avapace, poden seguir les novetats de la mateixa a través de la xarxes socials de la Falla, des d’Instagram, fallaempalme.virtualsolidaria i Facebook, Falla Mariano Benlliure l’Empalme. A més, la Comissió ha habilitat un correu electrònic, fallaempalme.virtualsolidaria@gmail.com per a solucionar qualsevol dubte que els puga sorgir als participants.