La Falla Mariano Benlliure-Sèquia Tormos celebra el Mig any amb el III Concurs de Paelles

3 setembre 2015|Burjassot

La comissió de la Falla Mariano Benlliure-Sèquia Tormos de Burjassot ja ho té tot preparat per celebrar aquest cap de setmana, el dissabte 5 de setembre, la seua festa de Mig any en la qual no faltarà el seu tradicional i alhora esperat III Concurs de Paelles.

La jornada començarà a les 18 hores, moment en el qual es posaran inflables perquè els més xicotets de la comissió fallera gaudisquen des de l’inici de la vesprada d’aquest dia tan especial. A partir d’aqueixa mateixa hora, es donarà berenar per als infantils i, una hora més tard, sobre les 19 hores, es durà a terme el repartiment de l’arranjament per cuinar les riques paelles que entraran en concurs.

A les 20 hores començarà a preparar-se el foc i, a partir d’aqueix moment els participants tindran fins a les 22.15 hores per elaborar les seues paelles. En aqueix moment, caldrà presentar-les al jurat i es donarà per finalitzat el concurs. Tota paella que es lliure després d’aquesta hora quedarà fora de concurs.

El termini per a inscriure’s en el concurs està obert fins al 4 de setembre i pot fer-se efectiu de 19 a 20.30 hores en el casal de la falla, en el c/ Mariano Benlliure, 7. En el Facebook de la Falla, Falla Mariano Benlliure L’Empalme, es pot consultar tota la informació sobre el concurs i les bases que cal complir per poder participar en el mateix.