La Falla Mendizábal inaugura “Cultura 10”, dies d’activitats culturals relacionades amb el món de les falles

9 novembre 2021|Burjassot

Des de 12/11/2021 fins a 12/11/2021

Cultura 10

La normalitat està tornant a poc a poc a tots els àmbits de la festa fallera i, amb ella, les comissions de Burjassot estan programant les seues setmanes culturals per a obrir de nou els seus casals a les seues famílies falleres.

Aquesta setmana, concretament el divendres 12 de novembre a partir de les 21.00 hores, la Falla Mendizábal inaugurarà el seu ja conegut projecte “Cultura 10” en el qual engloba diferents activitats protagonitzades pels diferents sectors que conformen el món faller. Després de la inauguració, que tindrà lloc en la seu de la comissió, en el carrer Mendizábal, 14, es procedirà també a l’obertura de l’exposició “Coets i Sant Roc”.

El diumenge 14 de novembre, a les 10.15 hores, els més aventurers de la comissió s’aniran d’excursió a Olocau i, el dimarts 16 de novembre, a les 20.00 hores en el Casal, tindrà lloc la primera de les xarrades programades baix el títol “Inicis de la disparà” que estarà a càrrec de Juan García i Estellés. El dijous 18 de novembre a la mateixa hora, el protagonisme serà per a Javier Alandes i Xavi Seres que oferiran la xarrada “Les tres vides del pintor de la llum” .

Després d’aquestes dues primeres xarrades de “Cultura 10”, el diumenge 21 de novembre, i a càrrec de Rebombori Cultural, les falleres i els fallers de Mendizábal realitzaran una “Ruta per la València de Sorolla” i, el dimarts 23 de novembre, a les 20.00 hores, Ferrán Giner i Gil i Luis Pascual i Tárrega seran els encarregats d’oferir una xarra-col·loqui sobre la “Associació de Jugadors del València CF”.

Per a finalitzar aquests dies d’activitat cultural, el dijous 25 de novembre, també a les 20.00 hores, tindrà lloc la xarrada “Sentir el foc”, amb Diego Palacios i Pérez com a ponent i Editorial Sargantana com a col·laboradora.

Després d’aquesta última xarrada, la Comissió procedirà a la clausura d’aquests dies de cultura, Falles i tradició en els quals es prendran totes les mesures sanitàries establides per a la seguretat de tots i totes les participants