La Falla Nàquera- Lauri Volpi comença el seu Projecte Solidari per al nou exercici amb la campanya de recollida de roba

8 maig 2019|Burjassot

Falla Lauri Volpi- recogida ropa mayo 2019

Des de la Delegació d’Obra Social de la Falla Nàquera Lauri Volpi s’ha iniciat ja el nou exercici, que culminarà amb les Falles del 2020. Un nou exercici en el qual han posat en marxa un nou Projecte Solidari que englobarà tota una sèrie d’activitats i accions encaminades a conscienciar a la societat en la idea “que tots els colors caben en les nostres vides i per això hem d’involucrar-nos en els seus significats. Colors que simbolitzen malalties, emocions, causes, problemes, inclusió, etc.”, tal com han assenyalat des de l’entitat fallera.

Des del projecte “dona-li color a la vida” i sota el lema “Ara més que mai”, han iniciat la primera campanya de l’any que, en aquest cas, està pensada per a recollir roba per a les persones més desfavorides, “aportant unes pinzellades blaves com a símbol de la solidaritat”.

Amb el color blau com a bandera, la Comissió oferirà la seua col·laboració a Càritas, a través de la seua Fundació Jose Mª Haro-INTRA per a botigues @rropa, la qual ajuda a moltes famílies necessitades i tota la roba que recullen serà entregada a la citada entitat.

La recollida de roba tindrà lloc tots els dimecres i divendres del mes de maig en el casal de la Falla, al carrer Lauri Volpi, núm. 24 de 19 a 23 hores, o qualsevol dia que el casal estiga obert.