La Falla Nàquera- Lauri Volpi dona la benvinguda a l’estiu amb una jornada solidària amb l’Associació Lluerna

26 juny 2019|Burjassot

Falla Náquera Lauri Volpi 29-06-2019

Dissabte que ve 29 de juny, la Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot celebrarà la seua festa de benvinguda a l’estiu amb un dia ple d’activitats com, per exemple, castells aquàtics, tapes, “tardeo”, etc.

A més, des de la Delegació d’Obra Social i dins del seu projecte social “dona-li color a la vida”, la Comissió col·laborarà amb l’Associació Lluerna que treballa amb joves d’entre 14 i 30 anys amb discapacitats psíquiques. Així, durant tot el dia “ens acompanyaran per a donar informació sobre qui són i que fan. Li donarem un petit toc de color a la vida d’aquests joves amb la venda de roses, gentilesa de flors Antonia i la recaptació serà íntegra per a Lluerna”, tal com han assenyalat des de la Falla.

La jornada començarà a les 12 hores, moment en el qual la Falla oferirà riques tapes a preus assequibles. En aqueix moment també se situarà ja l’estand informatiu de Lluerna pel qual podran passar a informar-se totes les veïnes i veïns que ho desitgen i, durant tot el dia, també es realitzarà la venda de roses solidàries.

A les 16 hores, començaran els inflables aquàtics i a les 18 hores el “tardeo” que donarà pas, a les 18.30 hores, al berenar infantil i a la votació del millor ninot de Sant Joan. A les 21 hores es donarà pas a la cremà de la foguera infantil per a, mitja hora després, passar al sopar.

Els adults soparan a les 22.30 hores i a les 23.30 hores donarà començament la discomòbil com a fi de festa.