La Falla Nàquera- Lauri Volpi entregarà els VIII Premis “Lauri Volpi”

17 octubre 2022|Burjassot

Des de 22/10/2022 fins a 22/10/2022

Premios Falla Lauri Volpi

El casal de la Falla Nàquera-Lauri Volpi es vestirà de gala dissabte que ve 22 d’octubre per a acollir el lliurament dels Premis “Lauri Volpi” en la seua VIII edició. Un lliurament de premis que, creada en honor al tenor italià Giacomo Lauri Volpi, començarà a les 23.00 hores.

La finalitat d’aquests premis, tal com han assenyalat des de la comissió burjassotera, “és la de reconéixer el treball, trajectòria, acció o labor de persones o entitats”.

Atorgats pels fallers, des del principi del procés fins a l’elecció del guanyador, els premis d’enguany, en cadascuna de les seues categories han sigut per a: “Entitat Cultural Lo Rat Penat”, per la seua aportació al món faller;  “Penya El Coet”,  per la seua aportació a la societat; Associació AFEM- Associació de Familiars de Malalts Mentals, per la seua aportació a la solidaritat i, a títol pòstum, al faller Emiliano Arocas Correcher, Premi Especial Lauri Volpi 2022.

Des de la comissió donen l’enhorabona als guardonats, reconeixent-los el treball realitzat i els animen a que continuen treballant de la mateixa manera.