La Falla Nàquera-Lauri Volpi fa lliurament dels seus V Premis “Lauri Volpi”

3 novembre 2017|Burjassot

Des de 11/11/2017 fins a 11/11/2017

Premios Lauri Volpi

 
El Casal de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot serà testimoni del lliurament dels V Premis “Lauri Volpi” en la nit del pròxim dissabte 11 de novembre a partir de les 20:30 hores.

Per a la Comissió es tracta d’una nit molt especial, ja que els premis es van crear, per part de la Falla, en honor al tenor italià Giacomo Lauri Volpi, qui a més de donar nom a la Comissió va ser padrí de la mateixa. La finalitat dels premis, atorgats pels propis fallers, és reconéixer el treball, trajectòria, acció o labor de persones o entitats.

Enguany els guardonats han sigut Indumentarista MA-VI-MAR, Premi “Lauri Volpi 2017” per la seua aportació al món faller; Agrupació Musical Los Silos, Premis “Lauri Volpi 2017” per la seua aportació a la societat i Emiliano Arocas Fernández, Premi “Lauri Volpi 2017”, per la seua aportació a la solidaritat.

La gala de lliurament dels premis començarà a les 20:30 hores amb una exposició dels treballs dels premiats, continuant amb un sopar a les 21:45 hores i finalitzant la vetlada amb el lliurament dels guardons a les 23:00 hores.

Des de la Comissió, “donem l’enhorabona als guardonats i reconeixem el treball realitzat davant la societat perquè seguisquen treballant de la mateixa manera”.