“La Fireta” d’Avalar-te arriba aquest cap de setmana a l’antic Mercat Municipal

18 desembre 2018|Burjassot

Des de 22/12/2018 fins a 23/12/2018

La Fireta 1
La Fireta 2

Les activitats nadalenques s’estan multiplicant en aquests dies a Burjassot des de les diferents entitats del municipi perquè les veïnes i els veïns gaudisquen d’aquestes dates tan entranyables. Aquest cap de setmana, és el torn d’Avalar-te, l’associació d’artesans de Burjassot que, comptant amb la col·laboració de la regidories de Promoció Econòmica i Turisme, dirigides per Roc Senent, i a través de CEMEF, celebraran la seua “Fireta” de Nadal.

Així, el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre l’antic Mercat Municipal acollirà aquesta activitat cultural i festiva amb artesania, gastronomia, exposicions, música en directe tallers…i moltes més activitats.

A més, el dissabte a les 12.30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “El Mercado de Burjassot (Un edificio con història)” de Roberto Blanes, Ángel López, Amparo López, Marta Sanchis i Vicente Sanchis, amb infografies de Manuel Geómetra. El llibre s’emmarca dins de la col·lecció “Burjassot tien su història”, publicacions de la Universitat Popular de Burjassot.