La fotògrafa Carmen Ricós Arnau, nominada per als Premis Goya 2019 de Fotografia

28 gener 2019|Burjassot

Carmen Ricós Arnau

Amb aquesta són 13. I esperen que aquest número els done bona sort. Els burjassoters Enrique Oliver i la seua dona, Carmina Ricós, de l’estudi Enrique Oliver Fotógrafo estan d’enhorabona ja que, Carmen, ha aconseguit la nominació per als Premis Goya 2019 de Fotografia en les categories de bodes, documental i retrats. El lliurament dels premis de premis serà el pròxim 2 de febrer a Saragossa i, des de l’organització, s’ha triat tres fotografies de Carmen en les citades categories.

Vinculat a la vida de Burjassot, fa a penes uns mesos Enrique va ser membre del jurat del I Concurs de Fotografia impulsat des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida pel regidor Roc Senent, el fotògraf ja sap el que és estar nominat en aquests importants premis que van nàixer en 1983, concebuts com a aparador nacional per a traure de l’anonimat a excel·lents professionals, mostrant els seus treballs en categories com a Bodes, Retrat, Gràfic documental i Lliure Creació.

Els Premis Goya de la Fotografia se celebren cada dos anys a Saragossa i estan organitzats per l’Associació de Fotògrafs i Videógrafs Professionals d’Aragó.

El treball excepcional que realitzen tant Enrique com Carmen pot veure’s en el seu web, www.oliverfotografo.com.